Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    Doç. Dr. Yurdagül Atun Yazdı : ​Suçlu kim?  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim  
KKTC Tanıtımında Büyük Atak
KKTC Tanıtımında Büyük Atak
 
Taş yapı sponsorluğunda Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğinde, KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Kuzey Kıbrıs’ı Keşfet organizasyonu düzenlendi...
 
8 Şubat 2017 Çarşamba - 17:40

Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğinde, Taşyapı’nın sponsorluğunda ve KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Kuzey Kıbrıs’ı Keşfet organizasyonu 5-7 Şubat tarihleri arasında düzenlendi. Türkiye’den ülkemizi ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve üye acentalar  ile Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Hürriyet yazarları ve yönetim kadrosundan oluşan heyet geniş bir katılımla Kuzey Kıbrıs’ın güzelliklerini keşfetmek üzere ülkemizi ziyaret ettiler.


 
5 Şubat Pazar sabahı adaya gelen Hürriyet ve TÜRSAB heyeti, Kuzey Kıbrıs’ı keşfetmeye Ercan Havalimanı yeni terminal binası inşaatını gezerek başladı. Tüm hızıyla devam eden ve 2018 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Ercan Havalimanı yeni terminal binası inşaatı hakkında, Mimar Tunç Adanır tarafından misafir heyete, detaylı bir sunum yapıldı. Kuzey Kıbrıs’ı Keşfet organizasyonunun ilk gününde Lefkoşa’nın tarihi mekanlarından Büyük Han, Selimiye Cami, Girne Kapısı ve Dikilitaş’ı ziyaret eden heyet, Kıbrıs el işlerini tanıma ve Kıbrıs’ın yöresel lezzetlerini tatma imkanı da buldu.


 
Etkinliğin ikinci gününde Gazimağusa bölgesini ziyaret eden Hürriyet ve TÜRSAB ekibi, St. Barnabas Manastırı, Salamis Harabeleri, Surlariçi, Lala Mustafa Paşa Cami, Canbulat Müzesi ve Namık Kemal Zindanı’nı ziyaret etti. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’nın Hürriyet ve TÜRSAB heyeti onuruna verdiği gala yemeği 6 Şubat Pazartesi akşamı Elexus Hotel’de düzenlendi. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen gece Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’nın hoş geldiniz konuşması ile başladı. Hürriyet ve TÜRSAB heyetini ülkemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Turanlı, Kuzey Kıbrıs’ın turizmde eşsiz bir noktaya gelebilecek güzelliklere sahip olduğunu vurguladı. Gala yemeğinde ayrıca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a vekilen TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de konuklara hitaben birer konuşma yaptı. Kuzey Kıbrıs halk dansları ekibinin gösterisi geceye ayrı bir renk kattı. Hürriyet ve TÜRSAB heyeti ilgiyle izlediği folklor gösterisinin ardından ekibe katılarak sahnede hep birlikte dans etti. Keyifli geçen gece canlı müzik performansı ile sona erdi.


 
Kıbrıs Türk Seyahat Acentaları Birliği’nin (KITSAB) ulaşım sponsoru olduğu Kuzey Kıbrıs’ı Keşfet organizasyonunun son gününde Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun katılımlarıyla resmi bir davet gerçekleşti. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in açılış konuşması ile başlayan davette, Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a vekilen TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Başbakan Hüseyin Özgürgün birer konuşma yaptı.
 


Özgürgün: “Projenin, turizmimize çok önemli kazanımları olacağına yürekten inanıyorum”
Bu projeye katkılarından dolayı Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’ya teşekkür eden Başbakan Özgürgün, Kuzey Kıbrıs’ı Keşfet sloganı ile düzenlenen projenin turizmimize çok önemli kazanımları olacağına yürekten inandığını belirtti ve bu organizasyonun KKTC’nin doğasının, kültürünün, tarihi özelliklerinin ve turizm potansiyelinin ön plana çıkarıldığı bir organizasyon olduğunun altını çizdi.
 
Ataoğlu: “Sizlerin adadan birer Kuzey Kıbrıs rehberi olarak ayrılacağına inancım tamdır”
Kuzey Kıbrıs’ın turizmine ve tanıtılmasına yönelik yapacakları katkılardan dolayı TÜRSAB ve Hürriyet heyetlerine teşekkürlerini sunan Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu, “her birinizin adadan birer Kuzey Kıbrıs rehberi olarak ayrılacağınıza inancım tamdır” dedi. Ataoğlu ayrıca, bu organizasyonun gerçekleştirilmesine öncülük eden Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’ya teşekkürlerini iletti.
 


Hürriyet Gazetesi’nin değerli yazarları, yöneticileri ve TÜRSAB üyelerinin Doğu Akdeniz’in kalbi, güneşin ülkesi Kuzey Kıbrıs’ı keşfetmek için yaptığı  şahane yolculukların son gününde Girne bölgesi ziyaret edildi. Bellapais Manastırı, Girne Kalesi ve Antik Liman ile Girne çarşısını dolaşan heyet, Kuzey Kıbrıs’ın güzelliklerine hayran kalarak adadan ayrıldı. Organizasyonun başından sonuna kadar misafir heyete eşlik eden Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Hürriyet ve TÜRSAB ekibini Ercan Havalimanı’ndan uğurlarken KKTC’ye yapacakları katkılardan dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür etti.

Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, Hürriyet yazarları Ertuğrul Özkök, Gila Benmayor, Mehmet Yılmaz, Yalçın Bayer, Kanat Atkaya, Melis Alpan, Sefer Levent, Barçın Yinanç ve Jale Özgentürk, Hürriyet Yan Yayınlar yazarları Ayhan Sicimoğlu, Gülse Birsel, Mehmet Yaşin, Refika Birgül ve Serkan Ocak, Hürriyet Kelebek Yayın Yönetmeni Selim Akçin, Hürriyet Kelebek’ten Cengiz Semercioğlu, Gökhan Kimsesizcan, Melike Karakartal, Müge Akgün, Sahrap Soysal ve Burak Çoşan organizasyon kapsamında Kuzey Kıbrıs’a gelen isimler arasındaydı.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Rus Model Anella Miller Instagram'ı Sallıyor
 
Emily Ratajkowski, Sevgilisi Jeff Magid’le Çekilmiş Bir Fotoğrafını Paylaştı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
ALMAN TUR OPERATÖRLERİ ANTALYA’YA GELİYOR
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katılacağı 6. Uluslararası Resort ...
THOMAS COOK ALT MARKA AĞINI GENİŞLETECEK
Thomas Cook, önümüzdeki yıllarda dünya çapında 10'dan fazla yeni oteli ...
ANTALYA YAZA DEVAM EDİYOR
Antalya'da turizm sezonu ekim ayında da yaz sezonu gibi devam ediyor.
KEMER SAHİLLERİ RENKLENİYOR
Kemer'de İskandinav Bereketi 2016 turizm sezonunda Rusların açığını iskandinav ülkeleri kapatacak
 
 
BİZİMLE DÜNYA AVUÇLARINIZIN İÇİNDE
Sonic Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Elif Kırgıç Ergüder, turizm sektöründe ...
ALANYA'DA TATİLCİLERİN DENİZ KEYFİ
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Antalya'nın ...
BAŞKAN TÜREL ANTALYA İÇİN AVRUPA TURUNDA
Gazeteci Yazar Mehmet Kesim’in Kara Propaganda ve Başkan Türel başlıklı ...
HAKAN SOLAKER ANTALYA İÇİN SANAT DÜNYASINDAN DESTEK İSTEDİ
Yazmış olduğu köşe yazılarıyla okurlarından büyük beğeni alan usta gazeteci, ...
 
 
RUSLAR'DAN SONRA İNGİLİZ TURİST ŞOKU!
Türkiye’de son günlerdeki terör olayları ve Rusya ile yaşanan uçak krizi ...
MEHMET KESİM'DEN TÜREL'E TARİHİ ÇAĞRI
Gazeteci Yazar Mehmet Kesim tarihe bir not olarak geçecek köşe yazısıyla ...
TURİZM ÇÖKÜYOR... 1300 OTEL SATILIĞA ÇIKARILDI
Ekonomideki durgunluk, artan terör olayları ve Rusya krizi, turizm sektörünü ...
KARTALKAYA'DA FİYATLAR UÇTU...
Lahmacunun 39 TL, lahmacun ve ayranın birlikte 50 TL'ye satıldığı mekanlarla ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme