Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   18/22 °C
 
 
    İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!  
 
    Antalya Valisi Şahin’den Kazazedelere Ziyaret  
 
    Antalya'daki teleferik kazasında 13 gözaltı kararı  
 
    GAU Kurucu Rektörü Akpınar GAU'nün Dünyadaki Başarısını Sevinçle Duyurdu  
BVS GROUP 2016’YA 9 MEKANLA GİRİYOR
BVS GROUP 2016’YA 9 MEKANLA GİRİYOR
 
İstanbul’un yeme-içme ve eğlence hayatında kalite çıtasını her geçen gün yükselten ve bünyesinde bir çok canlı müzik mekanını bulunduran BVS Group, yılbaşı gecesi çok farklı alternatiflerle huzurlarınızda...
 
21 Aralık 2015 Pazartesi - 23:59

HAKAN ALTUN GREEN PARK ANKARA’DA MUHTEŞEM BİR YILBAŞI GALASINA İMZA ATACAK!

Başkentte yeni yılı unutulmayacak bir eğlence ile kutlamak için benzersiz bir alternatifiniz var: Çankaya’nın kalbindeki Green Park Ankara Oteli.
Usta aşçılarımızın Türk ve dünya mutfağından hazırladığı enfes gala menüsü eşliğinde sahnelerin romantik ve karizmatik ismi, Türk müziğinin en güçlü seslerinden Hakan Altun, BVS Group’a ait Vassiba Event imzası ile davetlilere unutamayacakları bir gece yaşatacak ve 2016’ya eğlenceli ve harika bir başlangıç yapacak.
Şarkıları dillerden düşmeyen, sevilen sanatçı Hakan Altun’a canlı performansında hepsi birbirinden seçkin ve başarılı müzisyenlerden oluşan güçlü bir orkestra eşlik edecek. “Aşk Lütfen Gel” adlı son albümüyle bir kez daha hayranlarını mest eden Hakan Altun yılbaşı gecesi için tüm albümlerinden derleyeceği zengin bir repertuarla davetlilerin karşısına çıkacak.
Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek, müzik, keyif ve eğlence dolu benzersiz ve 5 yıldızlı bir yılbaşı galası için sizi ve sevdiklerinizi Green Park Ankara’ya bekliyoruz!

İrtibat ve rezervasyon: (0530) 176 5555 & (0312) 258 0000

GREEN PARK PENDİK’TE FATİH ÜREK İLE BENZERSİZ VE ÇOK EĞLENCELİ BİR YILBAŞI GALASI!

31 Aralık gecesi Green Park Pendik Yılbaşı galasına eğlence hayatının bir numaralı ismi, gecelerin kahkahasıyla ünlü maestrosu, sahne performansı ile gönüllere taht kuran Fatih Ürek damgasını vuracak.
İstanbul’un görkemli 5 yıldızlı otellerinden Green Park Pendik’in en prestijli balo salonunda BVS Group bünyesinde bulunan Vassiba Event tarafından hazırlanan muhteşem galada usta aşçıların hazırladığı Türk ve dünya mutfaklarından özenle hazırlanmış enfes bir menü eşliğinde doyumsuz bir yılbaşı eğlencesi davetlileri bekliyor.
Gece boyunca sizi ve sevdiklerinizi müzik ve eğlence rotasında keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan Fatih Ürek ile uzun yıllar unutamayacağınız eşsiz bir yılbaşı gecesi geçirmek için bir an evvel Green Park Pendik’te masanızı ayırtın.

WOW İSTANBUL HOTEL  CONVENTİON CENTER’DA TÜRK POPONUN STARI GÜLŞEN VE SON YILLARIN YÜKSELEN YILDIZI EDİS İLE BENZERSİZ BİR YILBAŞI GALASI!

Son yılların tartışmasız en başarılı müzisyenlerinden, şarkıları ile müzik listelerini altüst eden, muhteşem sahne performansları ile seyircisini coşturan Gülşen ve Türk pop müziğinin geçtiğimiz yıllarda müthiş bir çıkış yapan genç yıldızı Edis unutulmayacak bir yılbaşı galasına BVS Group’un Etkinlik şirkeri olan Vassiba organizasyonu ile  Wow İstanbul Hotel Convention Center’da  imza atacaklar.
Ünlü lezzet ustaları tarafından, tadı damaklarınızdan kolay kolay silinmeyecek enfes gala menüsü eşliğinde Edis’in yıl boyu dinlediğiniz hit parçalarıyla başlayacak eğlence atmosferinde tempo gitgide hızlanacak ve artık veda etmeye hazırlandığımız 2015’in son dakikalarında sahneye Gülşen çıkacak.
Bu yıl son albümünün hit parçası “Bangır Bangır” ile ortalığı kasıp kavuran güzel sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirirken sahnede ona hepsi birbirinden başarılı müzisyenlerden oluşan orkestrası ve enerjik ve iddialı dansçıları eşlik edecek.
2016’ya  müzik, şov, eğlence, lezzet ve keyif dolu, prestijli ve unutulmaz bir galayla merhaba demek için WOW İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtmayı ihmal etmeyin.

İrtibat ve rezervasyon için: (0531) 275 5454 & (0212) 468 3003

YENİ YILI GÜNAY’DA ŞEVAL SAM VE KUBAT EŞLİĞİNDE MUHTEŞEM BİR GALA İLE KARŞILAYIN

Türkiye’nin yeme-içme ve eğlence sekörünün lideri BVS Group bünyesindeki İstanbul’un en prestijli eğlence mekanı Günay, yeni yıl coşkusunu misafirlerine unutamayacakları bir geceyle yaşatmaya hazırlanıyor.
Gecenin yıldızları, son aldığı Altın Kelebek ödülüyle kariyerinin ve gönüllerin zirvesinde olduğunu bir kez daha kanıtlayan güçlü ve bennzersiz ses, gerçek bir star Şevval Sam ve türkülere getirdiği kendine has yorumlarla dikkat çeken, Türk Halk Müziğinin rakipsiz yorumcularından Kubat olacak.
Yılbaşı için özel olarak hazırlanmış, Türk ve dünya mutfağının seçkin tatlarını içeren muhteşem menüsüyle dört dörtlük bir ziyafet vaat eden Günay, tüm gece boyunca eğlence ve keyif odaklı bir program ile misafirlerini ağırlayacak.

İrtibat ve rezervasyon için: (0212) 230 3333

ELİT BİR YILBAŞI GECESİ İÇİN KÜRŞAT BAŞAR ORKESTRASI VE JALE SİZLERİ MY CABARET’YE DAVET EDİYOR!

İstanbul gece hayatının vazgeçilmez merkezlerinden biri olanBVS Group’a ait  Etiler My Cabaret yılbaşı gecesinde de iddialı ve unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
My Cabaret 2016’ya herkesten farklı, caz ve pop müziğin elit atmosferinde sofistike bir eğlence konseptiyle girmek isteyenlere güçlü bir alternatif sunuyor.
Ünlü yazar, televizyoncu ve müzisyen Kürşat Başar’ın caz standartlarını klasik bir tarzda yorumlayan orkestrası davetlilere hülyalı bir gece yaşatırken, Türk popunun güçlü yorumcusu, buğulu sesiyle müzikseverlerin sevgilisi Jale en sevilen şarkılarını da seslendireceği zengin bir repertuarla dinleyenleri başka alemlere götürecek.
Kürşat Başar Orkestrası ve Jale akılardan uzun süre silinmeyecek bir geceye imza atarken, yılbaşına özel hazırlanmış enfes yemeklerin tadı da damağınızda kalacak. 2016’ya bu benzersiz atmosferde girmek istiyorsanız bir an evvel Etiler My Cabaret’deki rezervasyonlarınızı yaptırın.

İrtibat ve rezervasyon için: (0212) 270 0808

NANNA 2016’YA 3 FARKLI KATTA 3 FARKLI EĞLENCE İLE GİRİYOR! TÜRK POPUNUN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN YELİZ SİZLERİ BEKLİYOR!

2016’yı karşılamak için müzik dolu eğlenceli bir gece ve lezzetli bir ziyafet arıyorsanız, arayışınızı sonlandıracak bir önerimiz var: Nanna!
Anadolu yakasının en güzel Adalar manzarası noktalarından birinde, Küçükyalı sahilinde konuşlanan ve lezzetli yemekleriyle damaklarda yıldızlaşan BVS Group’a ait Nanna, 31 Aralık gecesi için çok özel bir menü ve birbirinden farklı eğlence alternatifleri sunuyor.
Giriş katında Türk Hafif Müziği’nin efsane seslerinden Yeliz sahne alacak. Yeliz’den önce fasıl grubunun nağmeleriyle hareketlenecek gecede Grup Trio birbirinden popüler parçaları seslendirerek davetlilere keyif dolu bir akşam yaşatacak. “Bu Ne Dünya Kardeşim”, “Deli Divane” ve “Bir Bakışın Yetti” gibi unutulmaz parçalarıyla hafızalarda yer eden Yeliz ise 2016’ya girerken gerçek bir nostalji rüzgarı estirecek.
Orta Kat Salon’da ise eğlence fasıl grubuyla birlikte Grup Trio’ya emanet edilirken, VIP salonda ikili grup ve fasıl grubu geceyi şenlendirecek. Her üç katta da bir yılbaşı geleneği olan Oryantal şovun yer alacağını özellikle hatırlatmakta yarar var. Dansözü, fasılı ve nostaljik şarkılarıyla dört başı mamur bir yılbaşı gecesi için Nanna’da yerinizi ayırtmakta gecikmeyin.

İrtibat ve rezervasyon için: (0216) 417 17 18

2016’YI TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NİN BAŞROLDE OLDUĞU UNUTULMAZ GECEYLE KARŞILAMAK İÇİN NOSSA COSTA VE GÖKHAN SEZEN...

Yeni yılı keyifli bir geceyle, Türk mutfağının doyumsuz lezzetleriyle donatılmış bir sofrayla karşılamak isteyenler İstanbul’un en benzersiz mekanlarından birine, Nossa Costa’ya davetli.
Türkiye’nin yeme-içme ve eğlence sektörünün lideri BVS Group bünyesindeki Nossa Costa Ataköy Marina’nın kalbinde 360 derecelik deniz maznarası ile sizleri unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi için bekliyor.
Türk sanat müziğimizin genç ve usta yorumcusu, TRT kökenli ses sanatçısı Gökhan Sezen’in artık genlerimize kadar işlemiş unutulmaz şarkıları seslendireceği gece nezih ve keyif dolu bir atmosfer vaat ediyor. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Bülent Ersoy gibi usta yorumcuların izinden giden ve musiki eğitimini duayen hocalardan almış olan Gökhan Sezen dillerden düşmeyen ve çok sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini icra edecek ve renkli kişiliğiliyle yılbaşı gecesini hareketlendirecek.
2016’ya nezih bir ortamda, enfes bir ziyafet ve duygu yüklü şarkılar eşliğinde girmek isteyenler hiç vakit geçirmeden Nossa Costa’daki yerinizi ayırtın!.

İrtibat ve rezervasyon için: (0212) 560 1717

BOĞAZ’IN İNCİSİ PAYSAGE’DA SİNAN ERKOÇ İLE YILBAŞI ŞÖLENİ!

BVS Group’a ait İstanbul Anadolu yakasının sırtlarında muhteşem bir doğanın içinde konumlanan Paysage Restaurant,  başdöndürücü manzarası, özel hazırlanmış gurme menüsü ve Türk pop müziğinin güçlü sesi Sinan Erkoç ile yeni yılı karşılamaya hazır!
Gecenin ilk dakikalarında mikrofon başına geçecek isim O Ses Türkiye yarışmasıyla keşfedilen ve tüm Türkiye’nin sevdiği ve merak ettiği Umut Koray Erdoğan olacak. Onun söylediği şarkılarla ısınacak gece Sinan Erkoç’un güçlü performansıyla devam edecek. Renkli kişiliği ile çok sevilen ve “Oyna da Oyna”, “Havam Yerinde”, “Alnımın Yazısı” gibi şarkıları ile yıllardır dillerden düşmeyen Sinan Erkoç zengin bir repertuarla 2016’ya merhaba diyecek.
Kanlıca sırtlarındaki Paysage Restaurant, yeni yıla muhteşem bir manzaraya karşı, Türk ve dünya mutfağından enfes bir menü eşliğinde eğlence ve kahkaha dolu, yıllarca unutulmayacak nezih bir atmosferde girmeniz için sizleri ve sevdiklerinizi bekliyor.

İrtibat ve rezervasyon için: (0216) 322 0077

YILDIZ TİLBE SAHNE İSTANBUL’DA YENİ YIL KUTLAMALARINA DAMGASINI VURACAK!

Türkiye’nin yeme-içme ve eğlence sekörünün lideri BVS Group bünyesindeki Sahne İstanbul, 2016’yı unutulmayacak bir atmosferde karşılamak isteyenler için benzersiz bir alternatif sunuyor.
Kendine has yorumu, tarzı ve birbinden popüler sayısız bestesi ile Türk pop müziğine damgasını vuran Yıldız Tilbe “Delikanlım”,  “Vazgeçtim”, “Tek Sevenim Sen Olsan” gibi dillerden düşmeyen hit şarkılarını 2016 için söyleyecek.
31 Aralık gecesi, misafirlerine temposu yüksek bir eğlence vaat eden Sahne İstanbul, hem özel menüsüyle damakları şenlendirecek, hem de Yıldız Tilbe’nin muhteşem performansı ile misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı yaşatacak.
Bu özel eğlence şölenini kaçırmayın, Sahne İstanbul’da benzersiz bir yılbaşı geçirmek için yerlerinizi şimdiden ayırtın.

İrtibat ve rezervasyon için: (0212) 280 3333
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
BEŞİR BAYRAKTAR "BİRİ ZAMANI DURDURMALI" DEDİ!....
 
FACEBOOK’TA SÖZLEŞME ŞARTI ALDATMACASINA DİKKAT
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
DEMET & MUSTİ AVRUPA YOLUNDA!
Türk Pop Müziğinin iki devi Demet Akalın ve Mustafa Sandal Mart ayında ...
BERKAY BU KIŞ DA ULUDAĞA DAMGASINI VURACAK
Binlerce üniversite öğrencisinin katılımıyla Uludağda gerçekleşen kış ...
YILBAŞINDA HANGİ ÜNLÜ NEREDE ÇIKIYOR
Ünlü isimler 2016 yılını sahnede karşılayacak. Peki, yılbaşında hangi ...
EĞLENCEYE YENİ SOLUK "BİZ BİZE" SAHNEDE
On sekiz yıl aralıksız TRT ekranında seyirci ile buluşan "Akşam Sefası" ...
 
 
YEŞİLÇAM'IN EFSANELERİ İLE TÜRK POP'UNUN STARLARI AYNI SAHNEDE BULUŞUYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Sineması’nın 101’inci yılında "Türk ...
CİHAN GÜÇLÜ "KİM ANLIYOR Kİ" ALBÜMÜ İLE JOLY JOKER SAHNESİNDE!
Uzun yıllardır müzikal çalışmaları ile adından söz ettiren Cihan Güçlü, ...
ASUMAN DABAK’TAN BOL EĞLENCELİ STAND-UP KABARE…
Hayatı,oyunculuk yeteneği ile harmanlamış,ekranların gülümseyen yüzü usta ...
HAYKO CEPKİN ’AKUSTİK’ KONSERLERİNE BAŞLIYOR…
'Sakin Olmam Lazım’,’Tanışma Bitti’,’Sandık’ve’Aşkın Izdırabını…’ albümleri,sahnede ...
 
 
ATALAY DEMİRCİ İLE "NE ALAKA" DEME SIRASI İSTANBUL’DA
Türkiye’de yaşamayan insanların dinlediğinde şaşkınlığa düşeceği ama ülke ...
CİHAT UĞUREL HIZ KESMİYOR
İstanbul gece hayatının önde gelen en ünlü Dj’lerinden Cihat Uğurel hız ...
KAŞIBEYAZ GALA’DA "BİR BAŞKA GECE" YAŞANACAK
Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun Florya’da hayata geçirdiği Gala Davet Mekanı’nda, ...
BARIŞ BİLGİLİ HAYAL KAHVESİ CADDEBOSTAN’DA!
90’lı yılların sevilen ismi, güçlü ses Barış Bilgili, 90’larda unutulmazlar ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!

İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme