Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    Doç. Dr. Yurdagül Atun Yazdı : ​Suçlu kim?  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim  
 
    Antalya'da Karadenizliler Gecesinde Resul Dindar coşkusu  
Başarı Onların Genlerinde Var
Başarı Onların Genlerinde Var
 
Geçmişte filmlerini keyifle izlediğimiz, maçlarını heyecanla beklediğimiz, şarkılarını ezberlediğimiz ünlü isimler artık yavaş yavaş camiadan çekildi. Yerlerini çocuklarına bırakan Hollywood starları artık çocuklarının başarılarıyla anılıyor...
 
20 Şubat 2017 Pazartesi - 13:32

Müzisyenlerden Hollywood starlarına, siyasilerden oyunculara dünya çapında hangi ünlü olursa olsun çocukları her zaman ilgi odağı olmuştur. Öyle ki şu an çok rağbet görmese de, geçmişte ünlü isimler doğum anlarını ilk yayınlayacak gazeten yüklü miktarlarda ücret talep edebiliyor ya da çocuklarının fotoğraflarını para karşılığı satabiliyordu. Sonra sosyal medya çıktı mertlik bozuldu. Artık ünlülerin çocuklarını Instagramdan takip edip, kullandıkları bebek bezlerine kadar biliyoruz. Bu durum medya için haber malzemesi olsa da o çocuklar maalesef çocukluklarını kamera ışıkları altında geçirmek zorunda kalıyor.

Şimdi biraz geçmişe gidelim ve yıllar önce doğumları bile olay olan şöhretlerin çocukları ne yapıyor bir bakalım. İşte anne babalarının izinden giden ya da kendine bambaşka bir yol çizen şöhretlerin çocukları…

Lorraine Broussard Nicholson: Oyunculuk tarihinde Oscar'a en çok aday olan tek erkek oyuncu Jack Nicholson gibi bir efsanenin çocukları da efsane olmalı diye düşünebilirsiniz. Ama şu an oyunculuk alanında kariyer yapmaya çalışan kızı 26 yaşındaki Lorraine Broussard Nicholson için aynı şeyi söyleyemeyiz. Şimdiye kadar pek çok önemli filmde yer alsa da adını az duyduğumuz Lorraine 13 yaşında babası ile de karşılıklı bir filmde yer almıştı.

Lorraine Broussard Nicholson: Oyunculuk tarihinde Oscar’a en çok aday olan tek erkek oyuncu Jack Nicholson gibi bir efsanenin çocukları da efsane olmalı diye düşünebilirsiniz. Ama şu an oyunculuk alanında kariyer yapmaya çalışan kızı 26 yaşındaki Lorraine Broussard Nicholson için aynı şeyi söyleyemeyiz. Şimdiye kadar pek çok önemli filmde yer alsa da adını az duyduğumuz Lorraine 13 yaşında babası ile de karşılıklı bir filmde yer almıştı.

Miles Robbins: Hollywood'un iki ünlü ismi Susan Sarandon ve Tim Robbins'in oğulları Miles, ebevenylerinin aksine tercihini oyunculuktan yana değil müzikten yana kullandı. 25 yaşındaki genç, aynı zamanda DJ'lik de yapıyor.

Miles Robbins: Hollywood’un iki ünlü ismi Susan Sarandon ve Tim Robbins’in oğulları Miles, ebevenylerinin aksine tercihini oyunculuktan yana değil müzikten yana kullandı. 25 yaşındaki genç, aynı zamanda DJ’lik de yapıyor.

Ireland Baldwin: Geçmişte, Hollywood'da neredeyde her yerde Baldwin kardeşlerin krallığı söz konusuydu. Hangi filme baksanız onları görüyordunuz. Şimdi ise yeni nesil Baldwin'ler ortalığı sallıyor. Onlardan biri de Alec Baldwin ve Kim Basinger'ın kızları Ireland. Güzelliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Ireland Baldwin. Ireland da kendi yolunu çizen çocuklardan. Şu an profesyonel modellik yapıyor.

Ireland Baldwin: Geçmişte, Hollywood’da neredeyde her yerde Baldwin kardeşlerin krallığı söz konusuydu. Hangi filme baksanız onları görüyordunuz. Şimdi ise yeni nesil Baldwin’ler ortalığı sallıyor. Onlardan biri de Alec Baldwin ve Kim Basinger’ın kızları Ireland. Güzelliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Ireland Baldwin. Ireland da kendi yolunu çizen çocuklardan. Şu an profesyonel modellik yapıyor.


Sistine-Sophia Stallone: Şampiyon olmak için büyük mücadele veren, ringte kelebek gibi uçan, arı gibi sokan Rocky Balboa ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan asker Rambo karakterlerine hayat veren ünlü aktör Sylvester Stallone'nun kızları Sistine ve Sophia Stallone en az babaları kadar ünlü. Profesyonel modellik yapan iki kızkardeş şu an Bella Hadid, Kendall Jenner, Gigi Hadid gibi ünlü top modellere rakip olarak gösteriliyor.

Sistine-Sophia Stallone: Şampiyon olmak için büyük mücadele veren, ringte kelebek gibi uçan, arı gibi sokan Rocky Balboa ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan asker Rambo karakterlerine hayat veren ünlü aktör Sylvester Stallone’nun kızları Sistine ve Sophia Stallone en az babaları kadar ünlü. Profesyonel modellik yapan iki kızkardeş şu an Bella Hadid, Kendall Jenner, Gigi Hadid gibi ünlü top modellere rakip olarak gösteriliyor.


Frances Bean Cobain: Eskilerin bir lafı vardır

Frances Bean Cobain: Eskilerin bir lafı vardır “Elma dalından uzağa düşmez” diye… 1994’te intihar eden ünlü şarkıcı Kurt Cobain ve yine bir dönem Hole adında bir müzik grubu olan Cournety Love’ın kızları Frances, anne babasının izinden gidiyor. Ebeveynleri gibi müzik hayatını deneyimleyen, Rolling Stones Dergisi’nde çalışan genç kız şimdi de dünyaca ünlü giyim markası Marc Jacobs’ın 2017 İlkbahar Yaz kampanyasının reklam yüzü oldu.


Brooklyn Beckham: İngiltere denince akla önce Kraliyet ailesi, ardından Beckham'lar gelir. Ünlü futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın oğulları Brooklyn de şu an medyanın peşinden koştuğu isimlerden. 18 yaşındaki Beckham ne babası gibi futbolu ne de annesi gibi moda dünyasını seçti. Onun en büyük tutkusu fotoğraf çekmek!

Brooklyn Beckham: İngiltere denince akla önce Kraliyet ailesi, ardından Beckham’lar gelir. Ünlü futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın oğulları Brooklyn de şu an medyanın peşinden koştuğu isimlerden. 18 yaşındaki Beckham ne babası gibi futbolu ne de annesi gibi moda dünyasını seçti. Onun en büyük tutkusu fotoğraf çekmek!

Ava Phillippe: Hollywood'un sevilen isimlerinden Reese Witherspoon ve Ryan Phillippe'nin kızları Ava son günlerde annesine ikiz kadar benzemesiyle gündemde. Kırmızı halı şıklığıyla da adından söz ettiren genç kız, şu an bir projede yer almıyor ama üzerindeki ilgi böyle giderse yakında bir filmde görürsek şaşırmayın!

Ava Phillippe: Hollywood’un sevilen isimlerinden Reese Witherspoon ve Ryan Phillippe’nin kızları Ava son günlerde annesine ikiz kadar benzemesiyle gündemde. Kırmızı halı şıklığıyla da adından söz ettiren genç kız, şu an bir projede yer almıyor ama üzerindeki ilgi böyle giderse yakında bir filmde görürsek şaşırmayın!

Kaia-Presley Gerber: Anne güzel baba yakışıklı olunca tabii ki çocuklarına da bakmaya doyamazsınız... Tıpkı Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın çocukları Kaia ve Presley gibi... 16 yaşındaki Kaia da 18 yaşındaki Presley de annelerinin izinden gitti ve şu an ikisi de modellik yapıyor.

Kaia-Presley Gerber: Anne güzel baba yakışıklı olunca tabii ki çocuklarına da bakmaya doyamazsınız… Tıpkı Cindy Crawford ve Rande Gerber’ın çocukları Kaia ve Presley gibi… 16 yaşındaki Kaia da 18 yaşındaki Presley de annelerinin izinden gitti ve şu an ikisi de modellik yapıyor.


Rafferty Law: Jud Law'ın en büyük oğlu 18 yaşındaki Rafferty modellik ve müzisyenlik üzerine yoğunlaşsa da halen pek çok kişi tarafından babasının izinden gitmemekle suçlanıyor. Kararlarının sorgulanmasından rahatsız olan Law kimseye aldırış etmiyor ve şu an aranan modeller arasında yer alıyor.

Rafferty Law: Jud Law’ın en büyük oğlu 18 yaşındaki Rafferty modellik ve müzisyenlik üzerine yoğunlaşsa da halen pek çok kişi tarafından babasının izinden gitmemekle suçlanıyor. Kararlarının sorgulanmasından rahatsız olan Law kimseye aldırış etmiyor ve şu an aranan modeller arasında yer alıyor.

 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Hadise Annesi Gülnihal Hanım’ın Yeni Yaşını Böyle Kutladı
 
Eda Taşpınar’a Soğuk Hava İşlemedi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Harrison Ford Bu Kez Faciaya Neden Oluyordu
Hollywood’un ünlü oyuncusu Harrison Ford, pilotluğunu üstlendiği özel ...
Schlöndorff Son Filmiyle Berlinale'de Tam Not Aldı
Bu yıl 67.‘si düzenlenen Berlin Uluslararası Film Festivali’nde (Berlinale) ...
Beyonce'den 2017 Grammy Gecesine Damga Vuran Performans
Beyonce, Grammy tarihine geçecek bir performansa imza attı. Kadınlar, ...
Oğluyla Evde Yalnız Kalan Babadan Muhteşem Zaman Geçirme Yöntemi
Küçük Miles ile evde yalnız kalan babası Adam Ballard zaman geçirmek için ...
 
 
Reese Witherspoon Ve Kızı Ava Görenleri Şaşırttı
Annesi ünlü oyuncu Reese Witherspoon ile bir dizinin galasına katılan ...
Delevingne Kardeşler Erken Yaşta Eroine Başladı
Güzelliği bir yana yaşadığı lezbiyen ilişkilerle gündemi meşgul eden ünlü ...
Berlin Film Festivali'nin Güzelleri
Bu yıl 67'nci kez düzenlenen Berlin Film Festivali (Berlinale) başladı. ...
Survivor Eser’in Kağıt Üzerindeki Eşinden Yürek Hoplatan Paylaşımlar!
Geçtiğimiz sene Kısmetse Olur'da bu sene Survivor 2017'de adından sık ...
 
 
Gigi Hadid, Barbie’nin Kankası Oldu
Süpermodel Gigi Hadid, Barbie’nin kankası oldu...
Emily Ratajkowski, Sevgilisi Jeff Magid’le Çekilmiş Bir Fotoğrafını Paylaştı
ABD’Lİ ünlü model Emily Ratajkowski, gizemli sevgilisi Jeff Magid’le çekilmiş ...
Rus Model Anella Miller Instagram'ı Sallıyor
Rus model Anella Miller Instagram'da paylaşımlarıyla dikkat çekiyor...
Tepeden Tırnağa Beyaz
Ünlü şarkıcı Rita Ora, New York'ta çarpıcı kıyafetiyle görüntülendi...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
“Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”

“Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”

  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme